Waarom zou u gebruik maken van onze internet marketing diensten

Waarom internet marketing van website-zoekmachine-optimalisatie.be? Normaal gesproken zou dit de pagina moeten zijn die gereserveerd is voor het bekende verkoop-praatje, maar we gaan u dit niet aandoen. Waarom?

Omdat we u niet willen overladen met ingebeelde ziektes om u dan onze diensten als geneesmiddel voor te schrijven en door de keel te duwen. We houden niet van die benadering, en we zijn er vrij zeker van dat u van diezelfde mening bent. Het is gewoon een manier om te zeggen aan onze potentiële klanten dat we niet zoals die “andere instanties” zijn.

Wat maakt ons zo verschillend?

Voordat we met u beginnen te werken, willen we samen overleggen om te zien waar u zich bevindt met uw bedrijf, wat uw doelstellingen zijn en welke verwachtingen u mocht hebben.

Wat voor soort van marketing bent u momenteel aan het doen? Werkt dit voor u? Bent u al gericht op zoekwoorden met uw huidige website, of met Pay Per Click marketing? Als dat zo is, hebben deze zoekwoorden hoge commerciële bedoelingen? (Dat laatste is zelfs iets dat sommige grote markt spelers niet weten) icon wink

Waarom met ons?

Wij stemmen elke marketing strategie af op uw specifieke business. Wat kan werken voor iemand anders zijn onderneming betekent niet noodzakelijkerwijs dat dit ook zou werken voor uw zaak. U krijgt dus echte marketing oplossingen op maat van uw bedrijf.

Wij raden u dan ook enkel de diensten aan waarvan we geloven dat ze het beste resultaat geven voor uw zaak. Wij zullen u niet alle toeters en bellen trachten te verkopen of u de hoger geprijsde toepassingen opdringen. Wanneer wij van mening zijn dat u niet langer de grote pakketten nodig hebt, dan zullen we aanraden te vertragen, en omgekeerd, als we aanvoelen dat er een gouden kans voor u ligt in het volledig domineren van een gebied, dan zullen we u aanraden dit te doen. Wij hebben altijd uw belang in gedachten!

Kortom, willen we ervoor zorgen dat we niet alleen een goede fit zijn voor u en uw bedrijf, maar willen we er ook voor zorgen dat u een goede pasvorm heeft in het onze. We zullen niet zomaar een opdracht doen voor “één of andere klant”, en we verwachten dat u ook niet zomaar “één of ander marketing bedrijf” zou inhuren. We hebben er allebei belang aan ervoor te zorgen dat we elkaar graag genoeg zien om samen zaken te willen doen voor een lange, lange tijd!

N.B. U zult ons vast nooit meer willen loslaten eens we beginnen met het produceren van indrukwekkende resultaten voor u en uw bedrijf .. u bent dus gewaarschuwd *. Net zo goed als we zijn op het gebied van marketing, zijn we in de zaken relaties… dus laten we alvast beginnen met een goeie verstandhouding!
U denkt waarschijnlijk:”Jullie moeten dan gigantisch zijn, toch?”

Je zou zo denken, maar we zijn trots om een klein bedrijf te zijn. We kunnen dan wel klein zijn, maar onze impact is enorm! En het best van al, zijn wij in staat zo efficiënt te werken om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een even grote stempel nalaat!

Omdat we niet een reuze agentschap met 10.000 klanten zijn, kunnen we onze tijd en energie richten op u en uw bedrijf!

We hebben een team dat weet wat er nodig is om uw bedrijf op de voorpagina van de zoekmachines te krijgen, meer ogen op uw video’s, en nog veel meer mensen die “houden van” uw Fan Page … eigenlijk meer mensen die in uw bedrijf uw producten of diensten kopen. Trouwens … is dit niet de reden waarom u hier bent?

U houdt toch ook van die kleine zelfstandige!

In tegenstelling tot de grote bureaus, zullen we u niet houden aan lange 2 jaarcontracten, in feite de meeste van onze diensten hebben niet eens contracten, dus is er totaal geen risico voor u!

Dat gezegd zijnde, zorgen we ervoor dat u zich reeds vanaf het begin op uw gemak voelt wanneer onze diensten u aanzienlijke rendementen bieden door te werken in opdracht van uw bedrijf. Als we niet het gevoel hebben dat de toename van het verkeer en het bedrijfsleven een meerwaarde voor u is, zullen wij niet langer met uw bedrijf samenwerken! Wij begrijpen dat zaken doen gunstig moet zijn voor beide partijen, niet alleen voor ons. Natuurlijk, zouden we graag uw geld aannemen, maar als we niet het gevoel hebben dat we niet kunnen zorgen dat u een zeer tevreden klant bent, doen we liever geen zaken met u. Onze reputatie is te belangrijk voor ons, opdat iemand zou zeggen dat ze niet tevreden waren.

Dus waar zijn wij gevestigd en waar komen onze klanten vandaan?

Wij zijn gelegen in Ninove Oost-Vlaanderen, maar het maakt echt niet uit waar gelegen bent, wij werken voor iedereen.  We kunnen onze communicatie voldoen met onze “virtuele” raadplegingen en doen alles online. Met dit gekke ding genaamd het internet, onze werkruimte is eigenlijk over de hele wereld!

Bij website-zoekmachine-optimalisatie.be leven we ernaar de handel naar u te brengen … Te zeggen dat we niet gepassioneerd zijn door marketing zou een zware understatement zijn, en geloven dat wij ook u en uw onderneming verbazende resultaten kunnen leveren.

Contacteer ons nu en vind eindelijk een oplossing! Uw bedrijf verdient het!